MÚSICA

El Primavera Sound s'expandeix i farà parada a Benidorm

El Primavera Weekender substitueix el tradicional Primavera Club amb un cartell liderat per Belle & Sebastian, Primal Scream i Cigarettes After Sex

Després de Porto, ara toca Benidorm.  El Primavera   Sound , que avui comença el gruix de la seva programació, ha anunciat una nova data que s'uneix a la seva flota de festivals: el Primavera  Weekender , que se celebrarà el 8 i 9 de novembre al  Magic  Robin Hood Camp de la ciutat alacantina. Aquest serà el tercer festival que organitzarà la marca Primavera  Sound  el 2019, any  en el qual  no se celebrarà  el Primavera  Club, l'anomenat "germà petit" del primaverenc que tradicionalment se celebrava a l'octubre i que desapareix, com a mínim, temporalment.

Amb el Primavera Weekender, el Primavera Sound començarà els actes de celebració dels 20 anys del seu primer festival, celebrat el 2000 al Poble Espanyol. El cartell de Benidorm estarà capitanejat per Belle & Sebastian, Primal Scream, Sleaford Mods, Carolina Durante, Cigarettes After Sex, Withney i Idles, entre d'altres.

El festival català també ha aprofitat la seva primera jornada al Parc del Fòrum per confirmar les dates  del Primavera   Sound  de l'any que ve, que se celebrarà del 4 al 6 de juny a la capital catalana i de l'11 al 13 de juny a Porto. A banda, sembla que  s'anunciaran noves sorpreses, ja que al web de Primavera  Sound hi han aparegut dos possibles nous emplaçaments amb diversos interrogants.

Més continguts de