Música
Cultura 18/06/2011

El Sónar s'acosta als 80.000 espectadors

La 18a edició del festival Sónar tancarà aquesta nit les portes amb un registre de públic molt semblant al de les passades edicions. En total, 79.000 persones hauran passat pel festival, amb pic el divendres a la nit, on més de 21.000 persones van aplegar-se a la Fira Gran Via 2 de l'Hospitalet de Llobregat.

Marta Salicrú
1 min
Concert de M.I.A  al Sónar Nit 2011 DAVID RAMOS/GETTY IMAGES

BarcelonaEls organitzadors del Sónar, Enric Palau, Sergi Caballero i Ricard Robles, s'han mostrat molt satisfets aquesta tarda amb les xifres de públic i amb la qualitat demostrada pels músics que han portat enguany. La nit de divendres, que va comptar amb 21.390 persones, va ser especial en els concerts de Cut Copy i The Human League, herois dels anys 80 i pioners de la música electrònica d'avui.

Les entrades del Sónar de dia, que se celebra entre el CCCB i el Macba, s'han exhaurit. I per aquesta nit, s'esperen, de nou, més de 20.000 persones al Sónar de nit. Joves de tot el món que volen veure la nord-americana Janelle Monáe, els britànics Underworld i els francesos Yelle, entre molts d'altres.

Demà a la nit, a l'amfiteatre Grec, Alva Noto i Ryuchi Sakamoto protagonitzaran l'epíleg del Sónar 2011. Ja no queden entrades.

stats