CINEMA
Cultura 30/12/2012

Tarantino revela detalls d'un nou film, la continuació de 'Maleïts malparits'

El director convertiria 'Maleïts malparits' i la recent 'Django desencadenat' en una trilogia històrica

Ara
2 min
Quentin Tarantino

BarcelonaEncara no està estrenada a tot el món la pel·lícula 'Django desencadenat', l'última de Quentin Tarantino, un 'western' sobre l'última època de l'esclavitud a Occident, que el director ja ha parlat dels seus plans per fer una altra pel·lícula. La notícia dóna crèdit a la teoria que 'Maleïts malparits' i 'Django desencadenat' podrien formar part d'una trilogia. Igual que aquestes dues pel·lícules, el nou film, titulat 'Crow Killer', també giraria al voltant de grups històricament oprimits. Aquesta vegada explicaria la història de les tropes rebels de militars nord-americans negres després de Normandia, el 1944.

En una entrevista a 'The Root', Tarantino revela els seus plans per 'Crow Killer': "No sé exactament quan ho faré, però hi ha alguna cosa en això que podria suggerir una trilogia. La meva idea original per a 'Maleïts malparits' era que aquesta fos una gran història en la qual hi hauria inclosa la petita història que al final vam convertir en la pel·lícula, però també volíem seguir un grup de soldats negres, a qui l'exèrcit nord-americà va ben fotre i va tractar com a micos. De la mateixa manera que el tinent Aldo Raines (Brad Pitt) i els malparits estan practicant una 'resistència apatxe', les tropes negres van camí d'una guerra apatxe i maten un munt de soldats i oficials blancs en una base militar. Deixen destruïda Suïssa", explica el director.

Tarantino diu que aquesta línia argumental va quedar fora de la pel·lícula, però que com que en té la major part escrita, pensa que podria ser la tercera part de la trilogia. "Estaria connectada a 'Maleïts malparits' perquè els malparits hi serien, però tractaria sobre els soldats", diu.

stats