TEATRE

Rosa Maria Sardà protagonitza 'El caballero de Olmedo' al Lliure

Lluís Pascual torna a dirigir, 20 anys després, el clàssic de Lope de Vega, una de les tragicomèdies més representatives del Segle d'Or

El director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual, estrenarà el 14 de març al Teatre Lliure de Montjuïc el clàssic de Lope de Vega ' El caballero de Olmedo' amb l'actriu Rosa Maria Sardà, que interpretarà l'alcavota Fabia.

La peça, que es podrà veure fins al 13 d'abril, és una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico que arriba al Lliure després de rebre molt bones crítiques i aconseguir esgotar entrades al Teatro Pavón de Madrid. A més del "paper clau" de Sardà en el personatge de Fabia, 'El caballero de Olmedo', inclou un repartiment format pels joves actors de La Kompanyia del Teatre Lliure i de la Joven Compañia Nacional de Teatro.

L'estrena de l'obra suposa la tornada de Pasqual a aquesta tragicomèdia, una de les més representatives del Segle d'Or espanyol, després d'haver-la dirigit el 1992 a la Cour d'Honneur del Palau dels Papes d'Avinyó (França). L'obra viatjarà al Festival Iberoamericà de Teatre de Bogotà (Colòmbia) l'abril i al Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almargo al juliol.