Publicitat
Publicitat

Música

Un clàssic de Manchester

The Stones Roses es podrien reunir aquest any

El cantat i el guitarrista van fer les paus a l'enterrament de la mare del baixista

The Stone Roses, la banda de Manchester que a principis dels noranta es va establir com a punta de llança de la mescla de dance i rock, es podria reunir a finals d'aquest any . El tabloide The Sun informa que el cantant Ian Brown i el guitarrista John Squire han " enterrat la destral de guerra " , aplanant el camí per a un hipotètic retorn a finals d' any . El diari sosté que el duet creatiu va fer les paus al funeral de la mare de Mani, baixista de la banda.
The Sun cita una font que afirma que "va ser una reunió commovedora, sense paraules dures. S'havien de posar al dia de moltes coses".

Així doncs, es parla d'una reunió amb molts diners pel mig si el bateria Reni volgués pujar a bord. Malgrat que els rumors de reunificació d'aquestes llegendes de pantalons balders han sigut constants en els darrers anys , Brown i Squire sempre els han desqualificat . Mani ha sigut l'únic que ha parlat positivament sobre el desig de reunir-se .

The Stone Roses es van separar el 1996 després de llançar dos àlbums . Brown ha seguit una carrera en solitari , mentre que Squire es va dedicar a la pintura després de formar The Seahorses. Mani toca ara el baix a Primal Scream.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT