CINE

Les primeres imatges de la pel·lícula de Tintín de Steven Spielberg i Peter Jackson

El 23 de desembre s'estrenarà El secret de l'unicron, el primer capítol d'una trilogia animada sobre Les aventures de Tintín

El Tintín de Steven Spielberg ja ha fet la primera aparició, i ha estat a través del tràiler a YouTube. Les aventures de Tintín: el secret de l'unicorn serà una adaptació a la gran pantalla i en 3D del personatge creat per Hergé. El productor és Peter Jackson i com a El senyor dels anells utilitza la captura digital de moviments. Això vol dir que darrere dels personatges d'animació, com passava amb Gollum, hi ha actors reals.

Jamie Bell ( Billy Elliot) és Tintín mentre que Andy Serkis (el Gollum d' El Senyor dels anells) interpreta el capità Haddock. També hi actuaran Daniel Craig (James Bond) com a Rackham el Roig, Simon Pegg i Nick Frost són Hernández i Fernández. Ells són el cos i la veu dels personatges, que després són realitzats per ordinador, com els Avatars de James Cameron .

El secret de l'unicorn serà la primera pel·lícula d'una trilogia capitanejada per Spielberg i seguida en la segona seqüela per Jackson. El tercer director és una incògnita.