Publicitat
Publicitat

Còmic

Toshiyuki Kubooka, primera confirmació del XVIII Saló del Manga

El director de 'Nadia: el secret de la pedra blava' i 'Gunbusters' serà un dels convidats a la cita, que se celebrarà de l'1 al 4 de novembre a Fira de Barcelona

El Saló del Manga de Barcelona escalfa motors. El reconegut director, il·lustrador i dissenyador de personatges Toshiyuki Kubooka és el primer dels convidats confirmats pel certamen, que se celebrarà del dijous 1 al diumenge 4 de novembre a Fira de Barcelona.

Kubooka ha dirigit títols com 'Nadia: el secret de la pedra blava' i 'Gunbusters', i ha treballat com a director d'animació de 'Batman: Guardià de Gotham'. Recentment ha dirigit 'Berserk: La edad de oro I - El huevo del rey conquistador', primera part del projecte més ambiciós de l'animació japonesa de la dècada actual. El DVD i Blu-ray d'aquesta pel·lícula es posarà a la venda coincidint amb el XVIII Saló del Manga. En el sector dels videojocs, Kubooka destaca com a director d'animació i dissenyador de personatges de més de mitja dotzena de títols de la sèrie 'Lunar'. També ha dissenyat personatges de 'Phantasy Star O', títol de la prestigiosa franquícia de SEGA.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de