Música i paraula
Cultura 29/05/2012

El festival En Veu Alta porta la tradició oral al Penedès

L'acordionista Carles Belda, l'artista plàstica Mercè Gost i l'explicador de contes Felix Albo són algunes de les propostes que es veuran del 31 de maig al 10 de juny

Ara
1 min
Carles Belda

BarcelonaLa comarca del Penedès torna a obrir-se a espectacles i accions vinculades a la narració i la tradició oral. Com en passades edicions, Vilafranca del Penedès esdevindrà seu central del festival En Veu Alta (EVA), on del 31 de maig al 10 de juny tindran lloc la majoria d'actuacions. Paral·lelament els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Sant Sadurní d'Anoia, Torrelavit, Guardiola de Font-rubi, la Granada, Sant Pere Molanta, el Pla del Penedès i Sant Pere de Riudebitlles també seran escenaris de la proposta.

El Festival EVA 'En Veu Alta' oferirà concursos i combats de glossadors, projecció i cinefòrum de pel·lícules sobre la tradició oral o la narrativa, exposicions de narrativa i projectes realitzats amb noves tècniques de narració i tecnologia 2.0; tots ells amb un únic fil conductor i pal de paller del festival: la narrativa i l'oralitat.

L'acordionista Carles Belda, l'artista plàstica Mercè Gost i l'explicador de contes Felix Albo són algunes de les propostes del festival EVA, que del 29 de juny a l'1 de juliol es traslladarà a Pradell de la Teixa, al Priorat.

stats