Publicitat
Publicitat

Cinema

Wally farà el salt a la gran pantalla

Metro Goldwyn Mayer adaptarà la sèrie de llibres infantils 'On és Wally?', creada per Martin Handford als anys vuitanta

Wally, el mític personatge amb jersei de ratlles, farà el salt a la gran pantalla amb Metro Goldwyn Mayer, que aviat iniciarà el rodatge.

L'il·lustrador Martin Handford va crear la sèrie de llibres infantils a finals del 1980. Wally (Waldo en la seva versió original), vestit amb un jersei de ratlles blanques i vermelles i un gorro amb una borla, es perdia entre personatges i escenaris de totes les èpoques; la tasca dels lectors era trobar Wally, el seu amic mag, la seva companya o un gosset camuflats entre la multitud.

"Estem emocionats de poder portar la recerca de Wally a la gran pantalla", ha explicat el president de produccions cinematogràfiques de MGM, Jonathan Glickman. "Amb els nostres socis de Classic Media esperem confeccionar una aventura mundial que atregui a fans de totes les edats", ha afegit.

Malgrat que el seu èxit mai no ha perdut vigència –com demostren els més de 55 milions d'exemplars venuts a tot el món– no ha estat fàcil trobar una productora disposada a portar les aventures de Wally al cinema. No s'han facilitat més dades del rodatge o de l'estrena, que probablement serà el Nadal de 2013.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT