Publicitat
Publicitat

CINE

Woody Allen: "La meva dona no ha vist la majoria de les meves pel·lícules i creu que el clarinet és una tortura!"

El director novaiorquès desvela interioritats de la seva vida familiar a 'The Guardian', coincidint amb l'estrena de la seva quarta pel·lícula rodada a la Gran Bretanya

Woody Allen torna a proporcionar frases brillants en una entrevista aquest diumenge a The Guardian. En una extensa conversa amb Carole Cadwalladr, el director novaiorquès refelexiona obertament sobre algunes qüestions personals, com ara el seu enamorament amb Soon-Yi Previn, la filla adoptiva de la seva excompanya Mia Farrow i germana dels seus tres fills. Soon-Yi, 35 anys més jove, no té contacte amb Farrow. "La meva dona no ha vist la majoria de les meves pel·lícules, i creu que el clarinet és una tortura!", diu Allen, amb el seu sentit de l'humor habitual.

El realitzador explica: "E m veu com un rondinaire, un hipocondríac, una mena de savi idiota. Pensa que sóc molt bo en el que faig [el cine] i absolutament terrible en tota la resta. I probablement no s'equivoqui gaire". Allen afegeix que quan es van casar la gent pensava que, a causa de la diferència d'edat, Soon-Yi es casava amb ell perquè l'idolatrava. "Però aquest no va ser el seu cas en absolut, –diu– no havia vist el 90% dels meus pel.lícules, i fins ara només n'ha vist el 60%. No s'ha interessat per elles, i és una crítica molt dura del meu treball. Descaradament. Odia la meva manera de tocar el clarinet. No ho pot suportar. No ho puc portar a la pràctica. Mai ve a un concert. Pensa que és una tortura".

En l'entrevista, Allen també parla de l'edat, del pas dels anys i de la por de fer-se vell. "Sí, em resisteixo [a fer-me gran]. L'única manera d'aconseguir-ho és a través de la distracció. I hi ha un milió de maneres diferents de distreure's; encendre el televisor i veure qui guanya un partit de futbol sense sentit, anar al cine o escoltar música. Són trucs que he fet i que molta gent fa".

En l'entrevista, el realitzador nord-americà dóna detalls del seu film You Will Meet a Tall Dark Stranger (Coneixeràs l'home dels teus somnis), el quart rodat al Regne Unit.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de