MÚSICA
Cultura 25/07/2011

L'autòpsia no pot dictaminar la causa de la mort d'Amy Winehouse

Scotland Yard ha informat que s'hauran de fer més proves i exàmens toxicologics per esbrinar què va provocar la mort de la cantant soul de 27 anys

Redacció
2 min
Mitch i Janis Winehouse, pares d'Amy, el seu germà, Alex, i el seu exnòvio, Reg Traviss

LONDRES p { margin-bottom: 0.21cm; } L'autòpsia que s'ha practicat avui al cos d'Amy Winehouse, que va morir dissabte, no ha pogut determinar les causes de la mort de la cantant de 27 anys. Encara s'hauran de fer més proves i exàmens toxicològics, els resultats dels quals trigaran en fer-se públics entre dues i quatre setmanes, ha informat Scotland Yard. De moment, la policia descriu la defunció de l'artista com “inexplicable”.

Avui també s'ha obert la investigació judicial sobre la mort de la cantant, com és habitual en el procediment britànic, però finalment ha estat ajornada fins al 26 d'otubre. La policia encara manté acordonat l'habitatge de Winehouse, al barri de Candem Town, on els fans han anat dipositant objectes en memòria de l'artista des que es va conèixer la seva mort.

Els pares de la cantant, Mitch i Janis Winehouse, el seu germà, Àlex, i el seu exnòvio, Reg Traviss, han visitat aquest tarda aquest memorial improvisat. Envoltat per diversos mitjans de comunicació i admiradors, Mitch Winehouse ha llegit algunes de les dotzenes de missatges de condolença i ha caminat entre les ofrenes d'óssos de peluix, flors i alguna ampolla d'alcohol que els seguidors de la seva filla li han deixat com a tribut. "Gràcies per venir –ha agraït, molt emocionat, Mitch Winehouse als fans– significa molt per a mi i la meva família".

Mentrestant les vendes dels discos d'Amy es disparen i creixen els rumoprs en torn el possible llançament d'un nou disc de la cantant amb temes inèdits. El diari The Daily Telegraph ha informat avui que Winehouse havia registrat "una gran quantitat de material" que podria ser llançat com a àlbum pòstum, i que són els pares de l'artista els que tenen l'última paraula sobre la seva publicació.

El portaveu d'Amy Winehouse ha assegurat a Reuters que no hi ha confirmació del llançament d'un tercer àlbum i ha explicat que sap que hi ha material, tot i que "ningú parlava d'això".

stats