Cultura 08/10/2015

Ainhoa Grandes, nova presidenta de la Fundació Macba

Ara
1 min
Ainhoa Grandes al Macba / MACBA

BarcelonaEl Patronat de la Fundació Museu d’Art Contemporani de Barcelona va escollir ahir per unanimitat Ainhoa Grandes com a nova presidenta de la institució en substitució de Leopoldo Rodés, que va ser president de l’entitat entre el 1987 i el 2015 i un dels principals impulsors de la creació del museu.

El Patronat de la Fundació Macba, òrgan privat que es va crear el 1987 per enriquir la col·lecció del Macba, ha valorat la seva tasca en la direcció de l'entitat els últims 16 anys. Grandes ha dut a terme adquisicions d’obres d’art de la fundació proposades pel director del Macba; durant el seu mandat ha gestionat la incorporació de més de 600 obres. Així mateix, ha incrementat les relacions amb els mecenes i les empreses col·laboradores.

Ainhoa Grandes és llicenciada en direcció i administració d’empreses i està especialitzada en gestió cultural i mecenatge per l’escola de negocis Esade i la New York University. Actualment és membre del consell general i de la comissió delegada del Macba.

stats