Cultura 05/09/2019

Albert Pla publica 'Juerga catalana 2', una nova cançó inspirada en el Procés

El cantautor torna a la sala Barts de Barcelona del 10 al 20 d'octubre amb l'espectacle 'Miedo'

Acn
1 min

BarcelonaAlbert Pla ha publicat 'Juerga catalana 2', una nova cançó acompanyada de videoclip inspirada en el procés sobiranista català i en els fets del 20 de setembre del 2017 davant la seu del departament d'Economia a Barcelona.

La lletra del tema ironitza de manera crítica sobre el Procés i sobre la manera com l'han entomat els òrgans estatals, incloent-hi el judici al Tribunal Suprem o l'actitud de la secretària judicial a la seu de la conselleria d'Economia el 20 de setembre del 2017, durant els escorcolls de la Guàrdia Civil.

Pla tampoc oblida altres personatges que s'han significat en el marc del Procés, com ara dirigents polítics de partits constitucionalistes que van tenir un paper destacat en l'aplicació de l'article 155.

En paral·lel a la cançó, aquest dijous també s'ha anunciat que Albert Pla tornarà a la sala Barts de Barcelona del 10 al 20 d'octubre amb l'espectacle 'Miedo', on el cantautor suma forces amb el també músic Refree que recorre les sensacions i emocions que produeix la por. L'espectacle ha girat per l'Argentina, l'Uruguai, Xile, Espanya i Catalunya.

stats