Cinema
Cultura 13/09/2012

Almodóvar enllesteix el rodatge de 'Los amantes pasajeros'

El manxec ha acabat la seva dinovena pel·lícula, en què torna a la comèdia desenfadada amb què va despuntar durant els anys 80

Efe / Ara
1 min

MadridDesprés d'una mica més de dos mesos de rodatge, Pedro Almodóvar ha donat per acabat el rodatge de 'Los amantes pasajeros', la seva dinovena pel·lícula, en què torna la comèdia desenfadada amb que va despuntar als 80.

El "vol" d'Almodóvar amb els seus amants passatgers ja ha aterrat, segons ha confirmat la productora del realitzador manxec. Dues fotos del perfil de Facebook ho celebren: una amb Pedro Almodóvar donant l'últim cop de claqueta davant de Blanca Suárez, i una altra amb tot l'equip davant de l'avió de les fictícies "aerolineas Península".

"Acabem cansats, contents i una mica més grassos", afirma Algustín Almodóvar, germà de Pedro i productor de la pel·lícula, al seu compte de Twitter, mentre que un dels actors, el mexicà Josep Maria Yazpick, afegeix: "ha sigut intens, divertit i acolorit".

Des del 9 de juliol, el director havia estat rodant a Madrid i a l'aeroport de Ciutat Real aquesta pel·lícula coral, als antípodes de la foscor de 'La piel que habito', i en què s'ha retrobat amb Javier Cámara, Lola Dueñas, Cecilia Roth i Blanca Suárez.

stats