Música

D'Alp a Llívia: el Cerdanya Music Festival porta Raphael i Fangoria als Pirineus

La segona edició de la cita canvia d'emplaçament i compta amb Sara Baras, Joan Dausà, Niña Pastori i Loquillo

Ara
2 min
Raphael durant un dels seus multitudinaris cocnerts

BarcelonaEl Cerdanya Music Festival es trasllada d'Alp a Llívia per celebrar la seva segona edició. Se celebraran 10 concerts i una festa flower power del 10 al 20 d'agost. Concert Studio, els organitzadors també del Festival de Pedralbes, s'han traslladat a un prat de 83.000 metres quadrats i faran els concerts a les 21h, per la temperatura i per viure la posta de sol. Pràcticament els mateixos dies, però a Puigcerdà, hi haurà els vuit concerts del Summerfest Cerdanya que organitza Clipper's, que també munten el festival de Cap Roig. "Em sorprèn que, quan fem el nostre, en vingui un altre. Quina casualitat!", diu Martín Pérez, de Concert Studio, amb ironia.

En l'edició del 2021, el Cerdanya Music Festival va aconseguir 15.000 assistents. El promotor Martín Pérez diu que el Cerdanya Music Festival "ha de ser un motiu d'orgull, per això cal fer-ho bé", per això garanteix que serà "quilòmetre zero" tant en l'ocupació com en la sostenibilitat. "Hem vingut per quedar-nos a Llívia", ha sentenciat.

Els artistes que hi actuaran seran Fangoria (10 d'agost ), Sara Baras (11 d'agost), la banda de tribut God Save The Queen (12 d'agost), Stay Homas (13 d'agost), Guitarricadelafuente (15 d'agost), els internacionals Kool & The Gang (16 d'agost), Joan Dausà (17 d'agost), Raphael (18 d'agost), la cantaora Niña Pastori (19 d'agost) i Loquillo (20 d'agost). La Flower Cerdanya Power es farà el 14 d'agost amb música en viu dels anys 70 i 80. Les entrades es posen a la venda el dilluns 11 d'abril -Martín Pérez ha alertat de no comprar tiquets al portal fraudulent Viagogo de revenda d'entrades-.

"Portar aquests artistes aquí a Llívia, és extraordinari, em fa molta il·lusió, són artistes mundials", diu Martín Pérez. També es faran concerts d'artistes emergents i locals al Village a partir de quarts de set, un model similar al que fan a Pedralbes.

stats