CULTURA
Cultura 28/06/2011

Edicions 62 fa una festa per als fans de Camilleri

Els seguidors de l'escriptor sicilià podran respondre a una pregunta sobre el comissari Montalbano a la web de l'editorial i guanyar una de les 100 invitacions a la celebració

Redacció
1 min

BarcelonaHa aterrat a les llibreries El vestit gris, la 25a novel·la del sicilià Andrea Camilleri, que Edicions 62 tradueix al català. Per celebrar-ho, la casa editorial, en col·laboració amb Cerveses Moritz i amb la revista Time Out Barcelona, ha convocat una trobada de fans de l'escriptor italià viu més publicat del món. El traductor i amic íntim de Camilleri Pau Vidal farà de mestre de cerimònies. L'acte també comptarà amb la presència de l'escriptor i enigmista Màrius Serra, i de la periodista Elisenda Roca, tots dos fans de les aventures del comissari Montalbano, una de les grans creacions de Camilleri –batejada homenatjant el novel·lista barceloní Manuel Vázquez Montalbán–, de les quals Edicions 62 ha publicat ja un bon grapat de títols.

La cita és el dia 7 de juliol a les 19 h, al bar Velódromo, situat al 213 del carrer Muntaner de Barcelona. Malauradament, l'aforament del local es limita a 100 persones. Però els nois d'Edicions 62 han fet de la necessitat virtut, i han decidit que l'entrada quedarà reservada als autèntics camillerians de Catalunya. Per fer-ne la selecció, demà dimecres al matí penjaran al seu web (www.edicions62.cat) una pregunta sobre la vida del comissari Montalbano. Els primers que enviïn la resposta correcta tindran butaca reservada a la festa, i podran participar en un Trivial dissenyat per a l'ocasió. Preparats, llestos, ja!

stats