LLIBRES
Cultura 01/07/2011

Tres poetes catalans al Festival Internacional de Poesia de Medellín

Anna Aguilar-Amat, Tomàs Àrias i Josep Manuel Calleja viatjaran a la ciutat colombiana per trobar-se amb desenes de poetes de tot el món, gràcies al suport de l'Institut Ramon Llull

Redacció
1 min

BarcelonaFernando Rendón, director de la revista Prometeo i organitzador del Festival Internacional de Poesia de Medellín ha convidat tres poetes catalans a participar en la 21a edició d'aquesta trobada, que se celebra des de l'any 91 a la ciutat colombiana. Els tres autors que, amb el suport de l'Institut Ramon Llull, hi viatjaran en qualitat d'ambaixadors de la nostra poesia són Anna Aguilar-Amat, lingüista de la Universitat Autònoma de Barcelona, Tomàs Arias i Josep Maria Calleja. L'any passat, la representació va recaure en l'andorrana Teresa Colom.

El Festival dispara el tret de sortida demà, i durarà fins al dissabte 9 de juliol. En aquesta setmana, 90 poetes de 50 nacions diferents es trobaran en un programa farcit d'activitats, tallers, conferències, cicles de cinema i concerts. A més, participaran en una trobada de directors de festivals internacionals de poesia, per parlar de com poden actuar els poetes per defensar la Terra. És per tot això que el Festival de Medellín s'ha convertit en un dels esdeveniments poètics més emotius de tot el món.

stats