OBITUARI
Cultura 12/01/2013

Jaume Ciurana: "Si Barcelona és avui una important ciutat de teatre és per persones com Anna Lizaran"

El tinent de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona recorda la saviesa i el talent de l'actriu, que li van valdre el Premi Ciutat de Barcelona el 2005

Ara
1 min
Anna Lizaran /TNC

BarcelonaEl tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha lamentat la mort d'Anna Lizaran, "una de les més grans actrius del panorama escènic català. El seu talent i treball constant esdevenen un exemple i una referència per a la cultura del país".

La seva trajectòria artística i vital va estar vinculada als escenaris de Barcelona, en la fundació del Teatre Lliure. Quan va guanyar el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria d'Arts Escèniques, l'any 2005, pel seu paper a 'Un matrimoni de Boston', el jurat en va destacar la saviesa interpretativa i el talent a l'hora de recrear les grans heroïnes de ficció del teatre contemporani. "Si Barcelona és avui una important ciutat de teatre és per persones com Anna Lizaran, actriu molt estimada pel públic de la nostra ciutat, públic generós amb el bon teatre, que li va reconèixer en nombroses ocasions aquesta saviesa amb ovacions interminables", ha afirmat en un comunicat.

stats