Música
Cultura 12/05/2012

Tot a punt perquè 3.000 nens cantin 'Set dies que van canviar el món' a Badalona

Aquesta tarda s'ha fet el primer assaig conjunt de la cantata amb música d'Antoni Ros Marbà i lletra de Ramon Solsona. A les 18 h de demà diumenge, 3.000 cantaires d'entre 8 i 16 anys l'estrenaran al Palau Olímpic de Badalona

Ara
1 min
Primer assaig conjunt de la cantata, amb tres mil nens d'entre 8 i 16 anys

BarcelonaLa 45a Trobada de Corals Infantils de Catalunya servirà per estrenar la cantata 'Set dies que van canviar el món'. Tres mil cantaires d'entre 8 i 16 anys –representants de 115 corals catalanes– la cantaran al Palau Olímpic de Badalona a les 18 h. Antoni Ros Marbà va rebre la proposta de composar la cantata com "un repte": fent equip amb l'escriptor Ramon Solsona, el compositor ha posat música a un text que és "una paròdia de la creació del món", en paraules de l'escriptor. El narrador de la cantata, el professor Foll Picapoll, explica l'inici "del llenguatge, el pa amb tomàquet, els números, els balls moderns, l'amor, la mandra i el futbol, que es va crear un diumenge".

Aquesta tarda l'assaig multitudinari de 'Set dies que van canviar el món' ha confirmat l'expectació per una peça que demà es podrà escoltar per primera vegada.

stats