LA SUGGERIDORA
Cultura 15/09/2016

Aplicacions artístiques, teca per Santa Tecla i festa sobre rodes

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
Aplicacions artístiques, Teca per Santa Tecla i festa sobre rodes

Rtist: èxit artísticament assegurat

rtistapp.com

Duncan Campbell necessita fer coses: si no està cuinant una paella al seu terrat de Gràcia està pensant com traduir el món en una apli. Va estudiar geografia. Així que tot el que sap sobre aplicacions i tecnologia –que és moltíssim– ho ha après tot solet. Va dissenyar programes per a bancs de la City de Londres, fins que es va avorrir. Però és un malalt del codi. És amor i passió (com el que va sentir per Barcelona quan la va trepitjar per primer cop i l’ha atrapat per sempre). Algunes de les seves aplis s’han descarregat 400.000 vegades i han arribat a 26 països! Sobretot va triomfar amb Fontagious i Enscripted, i Rtist sembla que va pel mateix camí. 1) Escull una foto que et flipi. 2) Escull l’(a)rtista de l’aplicació que més t’agradi. I això et porta a l’inevitable... 3) Rep una obra d’art única que t'emocionarà.

Pa amb vi i sucre

Mercat de Santa TECA

Antic Escorxador i Casa Canals (Tarragona)

16, 17 i 18 de setembre

Com aconsegueixes fer viure el millor d’un territori? Esculls un lloc idíl·lic, com l’antic escorxador de Tarragona o una casa modernista que s’ha conservat íntegra fins avui. Després hi afegeixes restaurants que defensen la cuina local, de temporada i ecològica, acompanyats de productors de la zona que arriben amb producte top. Ho amaneixes amb una enorme selecció de cervesa artesana i cellers de vins del territori. I com a cirereta del pastís: Il Gran Teatro Amaro, referents del folk europeu. Passin i tastin.

Ballar amb vuit rodes

Skate Love Barcelona

Platja dels Pescadors (Badalona)

Del 16 al 18 de setembre

No tornaran fins al 2018, així que aprofiteu el fes-ti-val! És un esdeveniment que funciona com a punt de trobada per als fanàtics del ball, la música i els patins d’arreu d’Europa. Vindran les Marawa’s Majorettes, que són les millors d’Anglaterra, i molts altres artistes internacionals que ompliran els carrers de la ciutat. Com a novetat hi haurà una demostració d’especialistes a primera línia de mar. Tot arrencarà al Catwalk Barcelona, on els Skate DJs faran vibrar als patinadors sota els llums de neó.

stats