La portada
Cultura 07/10/2016

Arnau Puigdellívol: "El petit comerç és una bona xarxa per donar veu a la cultura"

Gestor cultural

Laia Beltran
1 min
Arnau Puigdellívol.

REW

<<

El pare dirigia un cor infantil. La mare també. Així que Arnau Puigdellívol no se'n va escapar. A més de cantar, també tocava el piano i feia teatre. "Des de molt petit em van motivar amb la cultura. I jo ho disfrutava moltíssim", recorda. Va començar estudiant animació sociocultural, però va canviar-ho per estilisme. "A l’escola tothom volia dissenyar col·leccions, però jo no. El que més m’agradava era l'espectacle de les desfilades, tota la producció que hi ha al darrere. Vaig trobar el meu camí".

PLAY

>

L’Arnau ha encadenat feines en diverses associacions i festivals, sempre organitzant i sempre fent barri. Aquí va descobrir el potencial del petit comerç: "És una bona xarxa per donar veu a la cultura. I més a Barcelona, on hi ha establiments molt singulars que cal potenciar", afirma. La millor prova és el festival Photogenic, que aquest dijous inaugura la seva segona edició. "Donem veu a fotògrafs emergents de diferents disciplines, que durant dues setmanes exposaran la seva obra en 31 establiments de Gràcia".

FF

>>

També han programat conferències gratuïtes a càrrec de fotògrafs prestigiosos, com Colita, Carlos Pericás i Manel Esclusa. "Volem contrastar la seva visió amb la dels emergents, veure com es retroalimenten". La bona acollida popular i institucional d’aquest petit gran festival -"que porta la fotografia a peu de carrer"- està empenyent l'Arnau a tirar endavant nous projectes culturals. L'únic que li falta és un bé tan preuat com immaterial: "Temps".

stats