MÚSICA
Cultura 17/07/2019

Bad Bunny manté el concert del Sónar

La interrupció de la gira europea per viatjar a Puerto Rico ha generat confusió, però la actuació a Barcelona segueix en peu

Ara
1 min
Bad Bunny manté el concert del Sónar

BarcelonaDesprés de la cancel·lació del concert d'Asap Rocky, retingut en una presó sueca, i la crisi provocada per la vaga de 'riggers' semblava que un nou contratemps podia afectar el Festival Sónar. Bad Bunny ha anunciat la interrupció de la seva gira europea per viatjar a Puerto Rico per unir-se a les manifestacions contra el governador Ricardo Rosselló. Aquest fet ha provocat tota mena d'especulacions a la xarxa, sobretot pel que fa a la seva actuació d'aquest dissabte a Barcelona, com a cap de cartell de l'última nit del Sónar. Fonts del festival, però, asseguren que tot i que és cert que Bad Bunny s'ha desplaçat a Puerto Rico, el seu espectacle segueix en peu i tornarà a Barcelona a temps per al festival.

El porto-riqueny, juntament amb Ricky Martin, ha cridat a la mobilització contra Rosselló i liderarà la protesta dels artistes contra el governador de l'estat, de qui s'ha filtrat un xat amb missatges de contingut despectiu contra periodistes, activistes, polítics i homosexuals. La visita de Bad Bunny al Sónar, un dels grans intèrprets de 'reggaeton' del moment, serà la segona a Barcelona, després que actués al Reggaeton Beach Festival de fa un any.

stats