Música
Cultura 17/12/2014

El Cor de Cambra del Palau de la Música cantarà l''Oratori de Nadal' de Bach a París

La formació barcelonina compartirà la interpretació amb Les Talens Lyriques, dijous a Barcelona i dissabte al Théâtre des Champs Elysées de la capital francesa

Acn
1 min
El Cor de Cambra del Palau de la Música / PALAU DE LA MÚSICA

BarcelonaEl conjunt de sis cantates que Johann Sebastian Bach va compondre pel Nadal de 1734, anomenat 'Oratori de Nadal', serà interpretat pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i Les Talens Lyriques aquest dijous a Barcelona. Sota la batuta de Christophe Rousset, aquestes dues institucions ofereixen en gira internacional una de les obres litúrgiques cabdals de Bach. El recital ja es va poder gaudir el passat 23 de novembre a Lausana (Suïssa) i aquest dijous serà el torn del Palau de la Música, dins del cicle Palau 100, després de ser presentat ahir a l'Auditori Baluarte de Pamplona.

El concert de cloenda de la gira serà aquest dissabte al Théâtre des Champs Elysées de la capital francesa. En aquesta ocasió, s'interpretaran les cantates primera (Dia de Nadal), segona (Endemà de Nadal), tercera (Tercer dia de Nadal) i sisena (Epifania).

stats