Arts escèniques
Cultura 24/04/2012

Les melodies de Pascal Comelade es converteixen en dibuixos

El músic de Montpeller oferirà un concert a l'Institut Francès acompanyat de dos dibuixants. Max i Charles Berbérian crearan imatges mentre Comelade toqui els instruments de la seva orquestra de joguina

Ara
1 min
Comelade, Max i Berberian en un dels seus concerts conjunts / ARA

BarcelonaLa música de Pascal Comelade dibuixada per dos amics seus referents del còmic. Això és el que experimentarà Barcelona aquest dimecres, dins el cicle del còmic que organitza l'Institut Francès. Comelade, el català Max i el francès Charles Berbérian oferiran un concert total: mentre Comelade interpreti les seves composicions, els dos dibuixants –i amics– improvisaran dibuixos que els espectadors podran veure projectats en una pantalla.

Pascal Comelade i Max ja havien col·laborat anteriorment en projectes com el còmic 'El piano rojo' (2008), que incloïa un CD inèdit del músic, 'El Steinway a la guillotina' i, més recentment, el dibuixant ha fet les il·lustracions de portada del disc que el de Montpeller va enregistrar amb la Cobla Sant Jordi l'any passat.

Els tres artistes han aprofitat la seva amistat i el vincle que comparteixen amb Barcelona –tots tres hi han viscut i treballat– per fer que la música i el dibuix sorgeixin simultàniament.

stats