Cinema
Cultura 06/08/2014

La segona part de 'Barcelona, nit d'estiu' s'estrenarà la nit de Reis del 2016

El film es titularà 'Barcelona, nit de reis' i mantindrà alguns personatges, com el Carles (Miki Esparbé) i la Laura (Bárbara Santa-Cruz), que seran pares

Ara
1 min
Miki Esparbé i Bárbara Santa-Cruz seran pares a 'Barcelona, nit de reis'

Barcelona'Barcelona, nit d'estiu' tindrà una segona part que portarà per nom 'Barcelona, nit de reis' i que s'estrenarà la vigília del 6 de gener del 2016. Dani de la Orden tornarà a dirigir el film, que transcorrerà, en part, durant la cavalcada de Reis, tal com va explicar ell mateix en una entrevista a Catalunya Ràdio. El càsting per a la nova pel·lícula es farà a finals de l'estiu a través de l'aplicació Artistic Island, que ha desenvolupat el productor del film, Bernat Saumell.

'Barcelona, nit de reis' es començarà a rodar entre el desembre i el gener i mantindrà alguns personatges de la primera pel·lícula, com ara la parella formada pel Carles (Miki Esparbé) i la Laura (Bárbara Santa-Cruz), que seran pares. A més, el film inclourà algun passatge rodat a Madrid i incorporarà nous personatges i noves històries. El músic Joan Dausà tornarà a encarregar-se de la banda sonora.

stats