MÚSICA
Cultura 13/06/2011

BCore estrena botiga de discos

Joan Colomo inaugura dijous amb un concert acústic la botiga del segell independent barceloní al barri de Gràcia, on s'hi pot trobar una bona oferta d''indie', punk i 'hardcore' internacional i estatal.

Redacció
1 min

BarcelonaEl segell independent barceloní BCore, que edita els discos de Maria Rodés, The New Raemon i l'últim d'Anímic, entre d'altres, ha traslladat les seves oficines de les Corts al barri de Gràcia i ha aprofitat per obrir la seva pròpia botiga de discos. La botiga s'inaugura oficialment dijous, amb un concert de Joan Colomo a les 19.30 h, en què defensarà les cançons del nou disc, Producto Interior Bruto vol. 1 (2011).

A la botiga s'hi podrà trobar tot allò que BCore té disponible a la botiga onlineonline: catàlegs de segells nord-americans com Sub Pop, Dischord, Touch & Go! i Matador, de segells estatals com Münster, Vampisoul, Vinilissimo i Repetidor, i locals com Bankrobber, SONES, Aloud Music, Houston Party i La Castanya, a banda dels seus, entre d'altres.

L'objectiu de la botiga és intentar tenir una bona selecció de música indie, punk i hardcore, tant internacional com estatal, i vol ser un espai molt especial per als segells i l'escena local.

La botiga és al carrer Montmany, 25, al cor del barri de Gràcia, i l'horari d'obertura és de moment de dilluns a dijous de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 20.00 h, i els divendres de 10 a 14.30 h.

stats