Música
Cultura 14/01/2015

Björk estrenarà el seu nou disc, 'Vulnicura', al març

El nou treball de l'artista islandesa integrarà nou noves cançons, i estarà produït per The Haxan Cloak i per Arca, amb qui ha coescrit dues cançons

Europa Press
1 min
La cantant islandesa Björk

MadridQuatre anys després del seu últim disc, 'Biophilia', Björk ha tornat als estudis de gravació per crear el seu últim treball, 'Vulnicura', que estrenarà aquest març. L'àlbum estarà integrat per nou cançons inèdites, de les quals sis estan produïdes per Alejandro Ghersi, conegut com a Arca (productor de Kanye West i FKA Twigs), qui fins i tot ha coescrit dues cançons amb l'artista islandesa.

Björk ha anunciat la notícia a través de la seva pàgina de Facebook: "Senyores i senyors, estic molt orgullosa d'anunciar que publicaré el meu nou àlbum al març", diu, i afegeix: "Espero que el gaudeixin". El productor britànic The Haxan Cloak també ha participat en tasques de producció i edició del nou disc. Els títols de les cançons de 'Vulnicura' seran 'Stonemilker', 'Lionsong', 'History Of Touches', 'Black Lake', 'Family', 'Notget', 'Atom Dance', 'Mouth Mantra' i 'Quicksand'.

stats