Cultura 12/03/2015

Brams celebrarà 25 anys amb una gira dels seus èxits

El grup berguedà oferirà una retrospectiva de Brams amb reversions de les seves cançons més populars

Acn
1 min
Arbucies, Central

BergaEl grup de rock Brams celebrarà aquest any un quart de segle dalt de l'escenari amb una nova gira "de concerts de festa major i festivals". El líder del grup, Francesc Ribera, Titot, ha explicat que la idea és oferir una retrospectiva de Brams amb reversions de les seves cançons més populars. El primer tastet es podrà veure en uns quinze dies, amb la publicació d'un nou videoclip que donarà vida al famós protagonista de la cançó Massana, el maqui Marcel·lí Massana. Titot ha explicat que aquests 25 anys han estat "un somni". "Vincular la teva feina a allò que t'agrada, poder explicar i que t'escoltin és un regal", ha assegurat. La gira començarà el proper 2 d'abril amb un concert a Mataró.

La gira s'iniciarà el proper 2 d'abril amb un concert a la Sala Clap de Mataró i a l'agenda ja hi ha dates confirmades a Vilanova de Bellpuig (11 d'abril), Bescanó (26 d'abril), Montagut (1 de maig), Solsona (16 de maig), Pujalt (23 de maig), o Vallcebre (15 d'agost). El punt final de la gira es farà el 13 de novembre en un concert a la Sala Apolo de Barcelona.

Abans d'iniciar la gira, el grup té preparada la publicació d'un nou videoclip, dirigit pel berguedà Jaume Duran i enregistrat a Berga, que serà un tastet del que es vol oferir en els concerts amb una reversió de la cançó Massana, de l'àlbum 'Cal seguir lluitant' (1995), que donarà vida al famós maqui Marcel·lí Massana.

stats