Cinema
Cultura 03/09/2012

Bruce Willis estudia demandar Apple

L'actor reclama al gegant de la informàtica la possibilitat de deixar en herència als seus fills la col·lecció de mp3

Ara
1 min
Bruce Willis al 65è Festival Internacional de cinema de Canes / Pascal Le Segretain/Getty Images

BarcelonaTip de lluitar contra terroristes i criminals a les seves pel·lícules, l'actor Bruce Willis podria enfrontar-se ara al seu enemic més formidable: el gegant de la informàtica Apple. Segons The Daily Mail, el protagonista de 'La jungla de cristall' estudia demandar a la companyia fundada per Steve Jobs des que va descobrir que no podia deixar en herència als seus tres fills (Rumer, Scout i Tallulah) la seva col·lecció de música en mp3, descarregada legalment a través de la botiga iTunes d'Apple.

Comprar una cançó d'iTunes no implica posseir-la legalment. Sota les actuals condicions de compra d'iTunes, la col·lecció de Willis –valorada en milers d'euros– no pot ser transferida a cap altra persona, ni tan sols després de morir. Apple fins i tot pot congelar els comptes dels seus clients si descobreix que comparteixen la seva música amb altres usuaris.

Si la demanda de Willis contra Apple tingués èxit, podria obligar la companyia a canviar les condicions amb què ven la música en tot el món.

stats