Cinema
Cultura 21/05/2014

Canes homenatja Sophia Loren

L'actriu presenta el curtmetratge 'Voce Umana' i es projecta 'Matrimoni a la italiana', el film que va protagonitzar fa 50 anys amb Marcello Mastroianni

Efe
1 min
Sophia Loren a Canes

CanesEl festival de Canes ha homenatjat l'actriu italiana Sophia Loren aquest dimecres. L'actriu també ha presentat el curtmetratge 'Voce Umana', inspirat en l'obra de Jean Cocteau amb el mateix títol. El curt és una conversa telefònica al Nàpols dels anys 50 entre una dona, que interpreta l'actriu, i el seu amant que vol deixar-la.

Loren ha estat convidada a la 67ena edició de la secció 'Cannes classics' en motiu del 50è aniversari d'una de les pel·lícules més emblemàtiques que va protagonitzar: 'Matrimoni a la italiana' (1964), de Vittorio De Sica i coprotagonizada per Marcello Mastroianni. Una pel·lícula que l'actriu ha assegurat que porta "al cor" i en la qual va treballar amb Mastroianni, "el seu gran amor al cinema", segons ha afirmat a la roda de premsa.

A la pel·lícula de De Sica, Loren interpreta una prostituta que un ric napolità, que creu que morirà aviat, treu del carrer i li demana matrimoni. L'homenatge es tancarà amb una classe magistral de l'actriu.

stats