Sant Jordi 2012
Cultura 22/04/2012

Ruiz Zafón i Buenafuente omplen el Palau de la Música

L'escriptor i el periodista han parlat de manera distesa sobre 'El presoner del cel', l'última novel·la de l'escriptor barceloní, al davant de més de 2.000 assistents

Ara
1 min
Zafón al Palau de la Música

BarcelonaMés de 2.000 persones han assistit aquest matí al Palau de la Música Catalana per compartir amb Carlos Ruiz Zafón i amb Andreu Buenafuente una entretinguda conversa sobre l'obra de l'autor.

El periodista i l'escriptor han parlat de manera distesa sobre 'El presoner del cel' la darrera novel·la publicada per Zafón i que forma part de la sèrie dedicada al Cementiri dels Llibres Oblidats, espai literari comú del seu quartet de novel·les. L'autor ens ha avançat que la darrera obra d'aquesta tetralogia veurà la llum d'aquí un any i mig aproximadament.

Aquesta ha estat una multitudinària trobada de Zafón amb els seus lectors, motiu pel qual Andreu Buenafuente ha implicat molt al públic en la seva conversa i ha formulat una sèrie de preguntes a l'autor, que els lectors han anat enviant aquests dies a través de la xarxa social Twitter. En resposta a algunes d'elles, Carlos Ruiz Zafón ha desvetllat que Julián Carax és el seu personatge preferit de la saga, tot i que ell forma part de tots ells.

El moment estel·lar del matí l'ha protagonitzat l'autor interpretant en piano dues peces composades per ell mateix, una mostra de la música que l'autor composa i interpreta per ambientar les seves novel·les en el procés creatiu.

Per a la Diada de Sant Jordi, l'editorial ha publicat una edició especial de 'El presoner del cel', que inclou un relat inèdit de Zafón, 'El Príncipe de Parnaso', que ens submergeix en el pas de Cervantes per Barcelona, i aprofundeix en el misteri d'El Cementiri dels Llibres Oblidats.

stats