Cultura 28/01/2014

Neix la nova col·lecció en català Llibres Anagrama

Les quatre primeres novel·les que es publicaran són de Michel Houellebecq, Amélie Nothomb, Giuseppe Tornatore i Christine Angot

Acn
1 min

BarcelonaL'editorial Anagrama iniciarà a partir de febrer la publicació de la nova col·lecció en català Llibres Anagrama amb l'objectiu de donar a conèixer simultàniament en català i castellà llibres importants dels autors del segell. L'editor Jorge Herralde ha explicat que els criteris seran similars als que van fer servir a les coedicions Anagrama-Empúries. Els quatre primers llibres que es publicaran d'Anagrama en català són 'Ampliació del camp de batalla', de Michel Houellebecq; 'Barvablava', d'Amélie Nothomb; 'La millor oferta', de Giuseppe Tornatore, i 'Una setmana de vacances', de Christine Angot.

En la presentació de la nova col·lecció, Herralde ha dit que més que omplir un buit, amb una programació de vuit títols aquest any, el seu objectiu és "reforçar la presència d'Anagrama en un mercat natural com és el català, que abans era compartit amb Empúries". "Volem portar la felicitat dels nostres títols als lectors que són monogràficament catalans", ha afegit l'editor.

Després dels quatre primers títols, al maig arribarà l'obra 'Hitler, el meu veí', d'Edgar Feuchtwanger, i a la tardor es publicaran les noves novel·les de Yasmina Reza, 'Feliços els feliços', i de Siri Hustvedt, 'El món resplendent'. Segons ha explicat Herralde, el febrer del 2015 publicaran una nova traducció de la novel·la 'A confederacy of dunces' de John Kennedy Toole, amb el títol 'Una confabulació d'imbècils'.

stats