Cultura 22/04/2015

Els Catarres, Sidonie i Blaumut entre les 15 actuacions de Sant Jordi a la Fàbrica Estrella Damm

També hi firmaran llibres Jaume Sisa, Xarim Aresté, Joan Miquel Oliver, David Carabén i Jordi Bianciotto

Ara
1 min
El concert dels Catarres a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

BarcelonaEl 23 d’abril se celebra un Sant Jordi Musical a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm amb músics i grups que signaran llibres i CD i també tocaran. Serà des de les 12 del migdia fins a les 20.30 h. Una de les novetats d’enguany és el concert de Blaumut en un nou escenari al pati de l’Antiga Fàbrica a partir de les 19.30 h.

També hi haurà un espai per a Santi Balmes, Joan Miquel Oliver, David Carabén o Gerard Quintana que presentaran i signaran llibres i CD per a tots els aficionats; i artistes com Ferran Palau, Joan Rovira, Guillem Roma i Èric Vinaixa que oferiran concerts acústics en directe a la sala de cocció de les instal·lacions. Els Catarres, Oques Grasses o Teràpia de Shock, Xarim Aresté o The Excitaments també signaran discos.

Grups i artistes que actuaran en directe: Mi capitán, The Excitements, Els Catarres, Sidonie, Anna Roig i L'ombre de ton chien, Qu4rt Primera, Cris Juanico, Núria Graham, Nyandú, Senior i el Cor Brutal, Ferran Palau, Joan Rovira, Guillem Roma, Èric Vinaixa i Blaumut.

Grups i artistes que signaran llibres i discos: Pau Riba, Ferran Palau, Gerard Quintana, Santi Balmes, Èric Vinaixa, Anna Roig, Guillem Roma, Joan Rovira, Jaume Sisa, Xarim Aresté, Joan Miquel Oliver, David Carabén, Jordi Bianciotto i Quico el Célio el Noi i el Mut de Ferreries.

stats