Música
Cultura 18/04/2013

Chromatics, Sebastien Tellier, Atom TM i Za! s'incorporen al cartell del Sónar de Dia

El festival afegeix més de 30 actuacions i els continguts de Sónar+D i SonarCinema

Ara
2 min

BarcelonaEl Sónar ha anunciat aquest dijous un bon grapat de noves actuacions que s'incorporen a la programació del festival. En l'apartat de Sónar de dia, se sumen al cartell els nord-americans Chromatics, Sebastian Tellier i la seva banda de pop lluminós, el projecte d'Uwe Schmidt conegut com Atom TM, el duet holandès Skip & Die, el funk galàctic de Jackson & his computer band i les islandeses Sísy Ey.

El festival també incorporarà noms de l'escena nacional: els experimentals Za!, el sevillà Lost Twin i altres propostes com Tigre menja Zebra, Evol, Wooky, Sara Galán & Edu Comelles, Jansky, Coàgul, XTRNGR, Drömnu, Tutu i TGES.

A l'escenari Sónar Dome, patrocinat per la Red Bull Academy, el Sónar programarà els directes del duet nord-americà renovador de la música disco Metro Area, la parella formada per Felix Kubin i James Pants, el techno dels austríacs Elektro Guzzi, el rap lliure d'Oddisee, el 'beat' del gueto de Branko i el hip hop reflexiu de C. Tangana. Completen la programació el tàndem de JESSE i Jimi Tenor, el duet Kidsuke, el techno de Cassegrain, els psicodèlics Palmbomen, el hip hop rus de DZA, el 'house' de Satore i els disc jockeys tarragonins We Like Turtles.

Dins de la programació de Sonar+D, que presta especial atenció a la innovació i la formació, el festival inclourà tres concerts que destaquen per la seva rellevància tecnològica i per l'us de dispositius mòbils: Beardyman, Hermutt Lobby i la Barcelona Laptop Orchestra.

I dins de l'apartat cinematogràfic del festival, figuren 'Reincarnations', documental sobre el canvi de personatge de Snoop Dogg a Snoop Lion després del seu pas per Jamaica i la immersió en el reggae; el documental 'We ara Modeselektor', sobre un dels duets més importants de la música electrònica actual; el curt de Harmony Korine 'Umshini Wam', protagonitzat per Die Antwoord; i els sis capítols de la sèrie 'Hashtag$', sobre gèneres musicals sorgits d'Internet.

stats