Música

El cicle Nits del Fòrum manté la suspensió dels concerts fins al 31 de juliol

L'organització considera que "la recomanació que ens quedem a casa segueix vigent"

El festival Nits del Fòrum, organitzat pel Primavera Sound, manté la suspensió de les actuacions previstes fins al 31 de juliol, i no ha fet cap pas per tramitar l'autorització del Procicat per recuperar l'activitat. "Es manté la suspensió, perquè va ser voluntària i perquè la recomanació que ens quedem a casa segueix vigent. Les indicacions segueixen sent confuses i contradictòries, que són els motius pels quals vam aturar-nos", expliquen fonts del Primavera Sound.

El cicle va comunicar dissabte que, davant la incertesa del context sanitari actual i malgrat complir amb les condicions de seguretat requerides, feia un "pas al costat" pel desconcert creat per "recomanacions i restriccions contradictòries" que confonen "organització, músics i assistents". Festivals com el Cruïlla XXS, Fes Pedralbes, el Grec i la Sala Barcelona han mantingut la programació. "No volem que ningú se senti insegur per participar en un concert a l'aire lliure, ni que es faci amb totes les mesures exigides per les autoritats sanitàries i administratives i que no s'hagi notificat cap focus en esdeveniments d'aquestes característiques", deien els responsables de Nits del Fòrum.

La confirmació de la cancel·lació afecta els concerts i sessions de Mainline, El Yiyo, Tribade, Luna Ki, Mishima, Toundra, Smoking Souls i La Cúpula.