CInema
Cultura 03/02/2015

'El virus de la por' serà la nova pel·lícula de Ventura Pons

Adapta l'obra 'El principi d'Arquimedes' de Josep Maria Miró

Ara
1 min
Tupè presidencial sota  la ventada gelada de Montjuïc

BarcelonaEl cineasta Ventura Pons comença a rodar la pel·lícula 'El virus de la por', basada en l'obra teatral 'El principi d'Arquimedes' de Josep Maria Miró. En el film es relata com, el dia que un grup infantil de natació aprèn a nedar sense cinturó, s'acusa a un dels monitors de fer un petó a un dels nens.

Segons Pons, la història no parla de la sospita sinó de “la transformació social de la mirada, de com uns mateixos fets poden ser interpretats de manera molt diferent avui de com eren interpretats ahir”. “Es parla de la renúncia a la llibertat en favor d'una suposada seguretat”, afegeix Pons, que a més de dirigir i produir 'El virus de la por' escriurà el guió amb Miró.

La pel·lícula començarà a rodar-se aquest dimecres a Barcelona durant tres setmanes, tal com han informat les productores Els Films de la Rambla i Televisió de Catalunya; i estarà protagonitzada per Roser Batalla, Rubèn d'Eguia, Albert Ausellé, Santi Ricart -els mateixos actors que la van estrenar al teatre- i Diana Gómez.

stats