Les cinc cites més esperades del Saló del Manga

L'esdeveniment de referència internacional serà a la Fira de Montjuïc fins diumenge

The Samurai Sword Artists Kamui

L’imaginari tradicional dels samurais i el del J-pop es troben en aquest espectacle, que posa en escena coreografies d’arts marcials amb música pop japonesa. Diumenge a les 16 h faran una exhibició a l’escenari principal de la plaça Univers.

World Cosplay Summit

Un clàssic. Les disfresses més extremes s’apropiaran de l’escenari gran de la plaça Univers demà a les 16 h en la final espanyola d’aquest concurs internacional. La parella guanyadora representarà Espanya en la final que es farà al Japó.

Emika Kamieda

Més que actriu, model o excantant del grup NMB48, Emika Kamieda és una ídol japonesa coneguda per les seves aparicions televisives. Demà a les 15 h mostrarà les seves coreografies a la plaça Univers, i demà i diumenge oferirà el taller 'Com arribar a ser «idol» al Japó'.

Nagabe

L’original 'mangaka' és el creador de 'La pequeña forastera: Siúil, a Rún', barreja entre il·lustració i poemari. Diumenge a les 18 h Nagabe es trobarà amb els seus lectors a la Sala Manga 3.

Junnyan

Conegut com a Harajuku Kawaii Boy, Junnyan és la màxima autoritat en la moda de carrer de Harajuku, el barri 'hipster' de Tòquio. A Barcelona contestarà preguntes del públic i es reunirà amb un petit grup de fans.

Invasió de dibuixos originals al Saló del Manga