Cinema
Cultura 21/07/2015

El clàssic d'animació 'Merlí l'encantador' es convertirà en un film d'acció real

Un dels guionistes i productors de 'Joc de trons', Brian Cogman, treballa en l'adaptació del clàssic

Europa Press/ara
1 min
'Merlí l'encantador' produïda per Walt Disney el 1963

BarcelonaDisney segueix reciclant els seus clàssics animats. Aquest cop el protagonista és Merlí, del film d'animació de 1963 'Merlí l'encantador', que es convertirà en un personatge de carn i ossos. Brian Cogam, un dels guionistes i productors de la sèrie d'èxit "Joc de trons', ja està treballant en l'escriptura del guió.

La pel·lícula, basada en la novel·la de T. H. Whitey, gira al voltant del mag Merlí i mostra la preparació d'un jove Artur per convertir-se en rei desprès que Anglaterra es quedés sense hereu al tro. 'Merlí l'encantador' va ser un èxit de taquilla el 1963. Va recaptar prop de 20 milions d'euros i va estar nominada a l'Oscar a la millor banda sonora.

Merlí s'uneix així a la llarga llista de personatges clàssics de Disney adaptats en imatge real. Primer va ser 'Alícia al país de les meravelles', adaptada el 2010 per Tim Burton, després 'El màgic d'Oz' el 2013, 'Malèfica' un any desprès i, ara, fa unes setmanes, l'estudi va anunciar el llançament de 'Genies', la preqüela 'd'Aladí i la llàntia meravellosa', així com una futura adaptació a pel·lícula d'acció real.

stats