FOTOGRAFIA
Cultura 26/10/2012

Una fotògrafa colombiana descobreix un Bob Dylan inèdit amb una exposició a Londres

'Blood in my eyes' recull 47 fotografies que retraten el cantant nord-americà durant el rodatge del videoclip que dóna nom a l'exposició

Efe
1 min
Imatge del rodatge de Bob Dylan del vídeo 'Blood in my eyes' / EFE

LondresLa colombiana Ana María Vélez-Wood va inaugurar ahir la seva primera exposició a Londres amb un recull de 47 fotografies inèdites de Bob Dylan que retraten el cantant durant la gravació, el 1993, del videoclip que dóna nom a la mostra, 'Blood in my eyes', i que va formar part de l'àlbum 'World Gone Wrong'. Les instantànies mostren Dylan passejant pels canals de l'emblemàtic barri de Camden o assegut en una cafeteria mentre rep indicacions de l'equip tècnic durant les pauses de la gravació, des de la perspectiva d'un testimoni d'aquell dia.

Vélez-Wood no havia exposat mai aquestes imatges del cantant nord-americà, que van romandre guardades al seu arxiu. L'exposició es clausurarà el 8 de novembre amb l'actuació de 13 cantants i músics de totes les nacionalitats que interpretaran cançons de Bob Dylan amb una finalitat solidària: donar els diners de les entrades a l'associació benèfica FOCSA (Amics de Colòmbia per a l'Ajuda Social, en les sigles en anglès).

stats