Art
Cultura 02/07/2013

La creació emergent de Barcelona es troba a l'Stripart

L'exposició de creacions de tots els formats artístics conté una aplicació mòbil de realitat augmentada per connectar l'artista i l'espectador

Ara
1 min

BarcelonaLa Mostra d'Art Jove Stripart convertirà el Centre Cívic Guinardó en un punt de trobada entre creacions de totes les disciplines artístiques. A partir del 6 de juliol, l'espai compaginarà exposicions d'arts visuals amb concerts, espectacles, tallers i projeccions de documentals que volen reunir més de 100 artistes emergents. La 18a edició de la mostra busca apropar l'art contemporani a tot tipus de públic, i per això no gira al voltant de cap temàtica en concret sinó que exposa projectes innovadors de continguts diversos.

Un total de 79 obres ompliran més de 600 metres quadrats d'espai expositiu, on s'hi podran veure des de serigrafies i gravats fins a fotografies i obres de videoart. Per establir una connexió directa entre l'artista i l'espectador, enguany la iniciativa incorpora una aplicació de mòbil de realitat augmentada a través de la qual els visitants podran enfocar les obres i veure un vídeo explicatiu a les pantalles dels seus dispositius. La mostra es podrà visitar fins al 19 de juliol.

stats