Música
Cultura 07/04/2011

Cruïlla Bcn aposta per la música de casa

La quarta edició del festival comptarà amb les actuacions de Maika Makovski, Nacho Umbert, Pau Vallve o La Iaia, al costat d'artistes internacionals com Jack Johnson o Public Enemy

Redacció
1 min

BarcelonaCruïlla Barcelona ha donat a conèixer alguns dels noms que partiparan al festival, que tindrà lloc a Barcelona el 8 i 9 de juliol. Si primer es van fer públics noms com Jack Johnson, Public Enemy, Madness o Calle 13, l'organització ha presentat els que consideren les autèntiques apostes de la quarta edició del Cruïlla.

L'elevada presència d'artistes catalans s'explica pel bon moment que viu l'escena musical del país. En aquest sentit, Cruïlla comptarà amb les actuacions de Maika Makovski, que presentarà el seu tercer treball amb cançons carregades d'intensitat i passió; el cantautor Joan Colomo, que també estrena disc en solitari, el Producte Interior Brut. Volum I; Pau Vallvé amb el seu format trio o La Iaia, un projecte entre el folk i la música d'autor. També hi seran Los Tiki Phantoms, Very Pomelo, Litoral, Nacho Umbert & La Compañía, Brujo o Ivette Nadal.

El Cruïlla és un aparador eclèctic que barreja les últimes tendències musicals del país amb la d'artistes internacionals i en els propers dies completarà el cartell del festival.

stats