Cine

El film s’estrenarà el desembre del 2011

Cruise tanca el rodatge de la nova entrega de ‘Missió Impossible’

L'actor nord-americà Tom Cruise ha conclòs a l'emirat de Dubai el rodatge de la quarta entrega de la saga Missió Impossible, 'Ghost Protocol', segons ha informat aquest dissabte el Govern de Dubai.

Cruise va donar per finalitzat el seu treball amb una reunió amb l'emir de Dubai, xeic Mohammad bin Raixid al-Maktum, que també és vicepresident dels Emirats Àrabs Units, precisa la nota.

Durant la trobada, l'actor va regalar al emir el seient que va usar el director de la pel.lícula, així com una claqueta amb la firma dels actors del repartiment, per expressar "l'agraïment pel suport que va prestar l'Maktum a l'equip de treball en les diferents fases de la filmació ".

Cruise va destacar que "l'equip va rodar el film d'acord al calendari determinat i no afrontar cap obstacle o dificultat propi dels rodatges en espais oberts", afegeix la nota.

La cinta s'ha gravat també a la República Txeca i està programat que es rodin al Canadà diverses escenes de la pel·lícula. L’estrena està prevista per al desembre de 2011.

Més continguts de