Cultura 04/09/2012

David Victori: "No volia promocionar el curt, però la mare em va convèncer"

El director del curt 'La culpa' i guanyador del Your Film Festival, el concurs internacional de YouTube, parla a l'ARA del salt meteòric que això suposarà per a la seva carrera. De moment, rodarà una minisèrie apadrinada per Ridley Scott

Xavi Serra
1 min
David Victori, triomfador del Your Film Festival, a Venècia.

Diumenge, a Venècia, David Victori (Manresa, 1982) es va proclamar guanyador del Your Film Festival, un concurs internacional de YouTube en què el curt 'La culpa' competia amb 15.000 curtmetratges. El premi, la producció d'una minisèrie 'on line' apadrinada per Ridley Scott i l'actor Michael Fassbender, suposa un salt gegantí en la trajectòria del jove cineasta manresà. En una entrevista a l'ARA, fa reflexions com les següents:

"La meva mare em va convèncer: ella ho veia tan clar que vaig deixar estar el guió [un altre que preparava] i em vaig dedicar 10 hores al dia a promocionar el curt, aprofitant les xarxes socials i els mitjans de comunicació"

"[La sèrie] És una història de ciència-ficció, molt ambiciosa i complexa. La setmana que ve marxo a Londres per treballar amb la productora de Ridley Scott en la sèrie, i cap al febrer esperem haver-la enllestit i penjar-la a YouTube"

"[Tinc agent a Hollywood] Des del febrer. En la crisi actual la internacionalització és una bona solució. Com en qualsevol negoci"

Llegiu-ho a l'ARA Premium.

stats