Cinema
Cultura 25/05/2015

Disney domina la taquilla mundial

La fantàstica 'Tomorrowland' lidera la recaptació als Estats Units i 'Los Vengadores: La era de Ultrón' continua al capdavant de la taquilla internacional

Ara
1 min
George Clooney a 'Tomorrowland'

Barcelona'Tomorrowland', l'aventura de ciència-ficció protagonitzada per George Clooney i dirigida per Brad Bird, ha liderat la taquilla nord-americana amb una recaptació de 29,35 milions d'euros, inferior a les expectatives de Disney per als tres dies de festa del cap de setmana del Memorial Day. Al film, una adolescent amb una gran curiositat científic i un antic geni inventor s'embarquen en una aventura per esbrinar els secrets d'un lloc conegut com Tomorrowland.

Un altre títol de Disney, 'Los Vengadores: La era de Ultrón' continua el seu domini aclaparador en els mercats internacionals, on recapta 60,8 milions d'euros, sumant un total de 784,26 milions d'euros. El segon títol del rànquing internacional és 'Mad Max: Fury Road', que afegeix 56.63 milions per superar la barrera dels 100 milions en el seu total acumulat. Amb 53.72 milions, 'Tomorrowland' ocupa la tercera posició en la taquilla mundial.

stats