Cultura 25/05/2018

Un munt d'activitats al renovat Mercat de Sant Antoni

2 min
Districtes i més...

FESTA D'INAUGURACIÓ DEL MERCAT DE SANT ANTONI

Després d’uns quants anys de reformes, el Mercat de Sant Antoni ja ha reobert les portes. Ara és el mercat més modern de Barcelona, tot i que manté el seu caràcter original. Al nou mercat s’hi troba producte fresc, roba, teixits, merceria, perfumeria, joieria... I els diumenges, llibres, videojocs o CD, entre d’altres. Aquest cap de setmana s’hi fan un munt d’activitats per celebrar-ne la reobertura, com ara exhibicions esportives, musicals, literàries, de dansa o de cultura popular.

+ Detalls

FESTA D’INAUGURACIÓ DEL MERCAT DE SANT ANTONI

26 de maig (tot el dia) i 27 de maig (matí)

Eixample/Ciutat Vella

PER CORPUS, PORTES OBERTES A LA CASA GRAN

Amb motiu de la celebració del Corpus, dijous 31 de maig té lloc una jornada de portes obertes a la Casa Gran, la seu central de l’Ajuntament (plaça Sant Jaume). A més, es podrà visitar, al mateix edifici històric de l’Ajuntament, l’exposició Cent anys dels gegants nous de la Casa de Caritat o del Corpus de Barcelona. La setmana que ve, especialment dijous dia 31, es podrà veure l’Ou com Balla en uns quants brolladors del Barri Gòtic (barcelona.cat/oucomballa).

+ Detalls

ACTIVITATS DE CORPUS

Del 31 de maig al 3 de juny

Ciutat Vella

CÓRRER PER LA DIAGONAL

Prop de 10.000 corredors ompliran aquest diumenge 27 de maig l’avinguda Diagonal. S’hi celebra la Cursa DiR de la Guàrdia Urbana, que enguany arriba a la sisena edició. La sortida tindrà lloc a les 8.30 h a l’altura del Palau Reial de Pedralbes.

+ Detalls

6A CURSA DIR DE LA GUÀRDIA URBANA

27 de maig

Sortida: 8.30 h.

Av. Diagonal/Palau de Pedralbes

Les Corts

TROBADA DE GEGANTS A LA BARCELONETA

El diumenge 27 de maig té lloc una trobada de gegants a la Barceloneta - Port Vell. Hi haurà activitats al Moll de Pescadors, al Moll de la Barceloneta i a la plaça de la Barceloneta. Una cercavila recorrerà els carrers interiors del barri.

+ Detalls

27A TROBADA DE GEGANTS DE LA BARCELONETA

27 de maig

10-14 h.

Diversos espais de La Barceloneta

Ciutat Vella

CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE LES CORTS

Intèrprets d’una pila de països -Espanya, Mèxic, França, Alemanya, Guatemala, Itàlia, Holanda, Corea, Puerto Rico, Polònia i Xile- participen al concurs internacional de música que se celebra en diferents equipaments de les Corts. Hi ha dues categories: instrumental i cant.

+ Detalls

CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE LES CORTS

Del 28 al 31 de maig

Diversos espais de Les Corts

ACTIVITATS ALS MERCATS MUNICIPALS

Demostracions de cuina, conferències, activitats sobre com aprofitar els aliments... formen part de la cinquena edició de la Setmana Internacional dels Mercats, que té lloc del 15 al 31 de maig als mercats municipals de Barcelona i de molts altres municipis.

+ Detalls

SETMANA INTERNACIONAL DELS MERCATS

Del 15 al 31 de maig

Mercats municipals

stats