Cultura 18/05/2018

Nit dels Museus: portes obertes i un munt d'activitats a nombrosos museus

2 min
Districtes i més...

LA NIT DELS MUSEUS

Un munt de museus de Barcelona, i també de municipis veïns, obren demà a la nit la porta gratuïtament. És la Nit dels Museus. A més de visitar les seves col·leccions, es podrà participar en visites teatralitzades o comentades i en tallers i activitats familiars de dibuix, fotografia i disseny. Hi haurà concerts, dansa, circ, màgia, recitals poètics, contacontes, performances, projeccions d’audiovisuals i instal·lacions multimèdia.

+ Detalls

LA NIT DELS MUSEUS

19 de maig

19 h.- 1 h.

Dversos museus de Barcelona i municipis veïns

NOU BARRIS, DE FESTA MAJOR

Música, cultura popular, esports, jocs infantils, mostres de comerç... Tot això i molt més forma part de l’àmplia programació de la Festa Major de Nou Barris, que se celebra del 15 al 21 de maig. Una de les propostes més esperades és el Concert per la Llengua, que es fa demà dissabte a l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana amb la participació de grups com Mishima i La Iaia. Avui, a les 19.30 h, al Pati de la Seu del Districte, té lloc el pregó.

+ Detalls

FESTA MAJOR DE NOU BARRIS

Del 15 al 21 de maig

Diversos espais del Districte

FESTES DE MAIG AL POBLENOU

La cultura popular és una de les grans protagonistes de les Festes de Maig al Poblenou. De la munió d’actes, un dels més esperats és l’entrega de xumets dels nens que s’han fet grans a la Víbria (diumenge, 20 de maig, a les 11.30 h, a la rotonda del Casino de la Rambla del Poblenou amb el carrer Joncar).

+ Detalls

FESTES DE MAIG AL POBLENOU

Del 18 al 20 de maig

Diversos espais del Poblenou

Sant Martí

EL CINEMA REMEMORA LES “REVOLUCIONS” DEL 1968

Fa cinquanta anys del Maig del 68, la sèrie de protestes, vagues i manifestacions que van tenir lloc a França la primavera del 1968. Aquell any es van produir molts altres esdeveniments transcendents en una pila de llocs del planeta, com ara la matança de Tlatelolco a Mèxic, la Primavera de Praga, les protestes contra la guerra del Vietnam... El cinema ha explorat a fons aquests esdeveniments i una bona part d’aquestes pel·lícules es podran veure al cicle Revolució, je t’aime.

+ Detalls

‘REVOLUCIÓ, JE T’AIME’

Cicle de cinema

Del 22 de maig a l'1 de juny

Cinemes Girona

Eixample

FIRA DE LA GENT GRAN

La Sala Marquès de Comillas de les Drassanes acull aquests dies una gran fira adreçada a la gent gran. És una bona oportunitat per conèixer programes, serveis, iniciatives, solucions tecnològiques i productes pensats per millorar la qualitat de vida de les persones grans.

+ Detalls

FIRAGRAN

Del 23 al 26 de maig

10 h.-20 h.

Sala Marquès de Comillas de Les Drassanes

Ciutat Vella

CALIDOSCOPI CULTURAL A SANT ANDREU

Sant Andreu bull d’activitats amb la proposta Calidoscopi Cultural. Avui, a les 19 h, al Centre Penitenciari de Trinitat Vella se celebra un concert-recital sobre experiències de persones que han passat per la presó. Demà, a les 17.30 h, el Centre Cívic Bon Pastor ofereix l’espectacle Circus, de Jordi Bertran.

stats