Cultura 16/03/2018

Obre un nou espai dedicat al consum responsable

2 min
Districtes i més...

UN NOU ESPAI DEDICAT AL CONSUM RESPONSABLE

Barcelona disposa d’un nou espai dedicat al consum responsable, on es fan un conjunt d’activitats que fomenten el consum conscient, crític, ecològic, just, ètic, sostenible i solidari. Demà dissabte, dia 17 de març, es fa en aquest equipament acabat d’estrenar un taller de reparació de bicicletes, roba, aparells electrònics i elèctrics (10.30-13.30 h) i la xerrada-debat El consum conscient avui. Èxits, dificultats, reptes i oportunitats (11 h).

+ Detalls

ESPAI CONSUM RESPONSABLE-OMIC

Ronda de Sant Pau, 43-45

Baixos

L’AIGUA PROTAGONITZA UN MUNT D’ACTIVITATS

Demà dissabte, 17 de març, de les 10.30 a les 13.30 hores, se celebra a la Casa de l’Aigua (barri de la Trinitat Nova) la Festa de l’Aigua, una matinal plena d’activitats i sorpreses: jocs, tallers i fins i tot tast d’aigües amb porró (per saber diferenciar el gust de l’aigua de l’aixeta, de l’ampolla i la filtrada). Aquesta proposta forma part de la programació d’actes que es fan a la ciutat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març.

+ Detalls

FESTA DE L’AIGUA

17 de març

10.30 h.-13.30 h.

Casa de l'Aigua

Trinitat Nova

CULTURA POPULAR AL RAVAL PER SANTA MADRONA

Poca gent sap que santa Madrona és, juntament amb la Mercè i santa Eulàlia, copatrona de Barcelona. D’uns anys ençà, s’organitzen tot un seguit d’activitats al voltant del 15 de març, la seva diada.

Demà dissabte, 17 de març, diverses colles de cultura popular del Raval faran una trobada. L’endemà, diumenge, els Castellers del Poble Sec faran la diada castellera de Santa Madrona a la plaça que té dedicada al Poble-sec.

+ Detalls

FESTA DE CULTURA POPULAR AL RAVAL SANTA MADRONA

17 de març

El Raval

Ciutat Vella

SOPES D'ARREU DEL MÓN

Amb permís de la Mafalda, una sopa resol qualsevol àpat. Aquest plat universal és el protagonista del 15è Festival de Sopes del Món Mundial, que se celebra diumenge, 18 de març, a la marquesina de la Via Júlia.

+ Detalls

15È FESTIVAL DE SOPES DEL MÓN MUNDIAL

18 de març

Marquesina de la Via Júlia

Nou Barris

FESTES DE SANT JOSEP ORIOL

El barri del Pi celebra la seva festa major del 17 al 25 de març en honor de sant Josep Oriol. La cultura popular n’és un dels grans protagonistes.

+ Detalls

FESTES DE SANT JOSEP ORIOL

Del 17 al 25 de març

Barri del Pi

Ciutat Vella

BELLES IMATGES DE MUNTANYA

La Farinera del Clot acull una magnífica mostra d’audiovisuals i fotografia de muntanya.

+ Detalls

21 MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA

Fins al 24 de març.

Centre Cultural La Farinera del Clot

Sant Martí

stats