CINEMA
Cultura 04/05/2011

La tercera part de 'Crepuscle', la gran favorita dels MTV Movie Awards

'Eclipsi', la tercera part de la saga 'Crepuscle', domina amb vuit candidatures les nominacions per a la 20a edició dels premis de cinema de la cadena MTV, uns guardons pels quals també competiran films com 'Origen' i 'Harry Potter i les relíquies de la mort'

Redacció
2 min
Robert Pattinson i Kristen Stewart, en una escena d''Eclipsi'

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Eclipsi (8 nominacions), Origen (7 nominacions), i Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 1 (6 nominacions) disputaran el títol de millor pel·lícula de 2010 amb La xarxa social i Cisne negro, que van aconseguir cinc i quatre nominacions respectivament. Els protagonistes de l'última part de Crepuscle, Robert Pattinson i Kristen Stewart, van ser novament candidats en les categories de millor actor i actriu i podrien repetir el triomf que ja van obtenir en la cerimònia de l'any passat.

Pattinson tindrà com a contrincants al seu company de repartiment Taylor Lautner (Eclipsi), Daniel Radcliffe (Harry Potter i les relíquies de la mort), Jesse Eisenberg (La xarxa social) i Zac Efron (Siempre a mi lado), mentre que Stewart s'enfrontarà amb Emma Stone (Easy A), Emma Watson (Harry Potter i les relíquies...), Jennifer Aniston (Sígueme el rollo) i Natalie Portman (Cisne negro).

La parella Robert Pattinson i Kristen Stewart, que mantenen una relació sentimental, està també nominada en la categoria de millor petó, en la qual Stewart participa per partida doble pel seu moment romàntic en la pantalla amb Lautner. Els petons de cinema d'Ellen Page i Joseph Gordon-Levitt (Origen), Watson i Radcliffe (Les relíquies de la mort), i Portman i Mila Kunis (Cisne negro) també opten al premi.

Els MTV Movie Awards es lliuraran el diumenge 5 de juny al Gibson Amphitheatre d'Universal City a Los Angeles, Califòrnia, en una gala que serà presentada per l'actor Jason Sudeikis. Els guardons, igual que les nominacions, s'elegeixen mitjançant votació popular dels internautes a través de la pàgina web de la cadena.

Altres categories són la millor baralla, el moment més aterridor, que compta amb Ryan Reynolds per Buried, i el més surrealista, per al qual està nominat Justin Bieber pel seu film Never Say Never, així com el títol de millor dolent, que enfronta Mickey Rourke (Iron Man 2) i l'osset Ned Beatty de Toy Story 3, entre d'altres.

stats