LITERATURA
Cultura 06/09/2011

Ediciones B inaugura una nova línia de llibres en català

La divisió de llibres del Grup Zeta acaba d'inaugurar una nova col·lecció en català: segons fonts editorials, l'objectiu és entrar "amb força" en un mercat que, "cada vegada més, és clau en el sector editorial".

Redacció
1 min
Quiròfans en blanc i negre Una operació televisada l'any 1956. Hi havia menys recursos però els veterans diuen que també, més humanitat.

BARCELONAAmb la voluntat d'entrar "amb força" al mercat del llibre en català perquè "cada vegada més, és clau en el sector editorial", Ediciones B s'ha decidit a començar una col·lecció catalana que aquest mes de setembre comptarà amb les seves primeres tres referències: els primers títols, que seran publicats el proper 14 de setembre, seran l'assaig Sobre el camí de la vida, de Moisès Broggi –en què un nét demana consell al seu avi sobre diferents aspectes de l'actualitat, i rep les respostes del cirurgià centenari– i la novel·la Al país del núvol blanc, de Sarah Lark, una de les sorpreses comercials de la temporada, amb més de 100.000 exemplars venuts.

A finals de mes, Ediciones B publicarà La devoció del sospitós X, de Keigo Higashino, novel·la negra que ha venut més de 2 milions d'exemplars al Japó i ha convertit Higashino en autor de culte.

stats