Arts escèniques
Cultura 18/07/2014

Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 presenten el musical 'El Petit Príncep'

L'obra s'estrenarà el 5 de desembre a la Sala Barts de Barcelona i es podrà veure fins l'11 de gener de 2015

Acn
2 min
Manu Guix i Àngel Llàcer, presentant 'El petit príncep'

BarcelonaÀngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 han presentat aquest divendres a Barcelona l'espectacle musical 'El Petit Príncep'. L'obra s'estrenarà el 5 de desembre a la Sala Barts de Barcelona i es podrà veure fins a l'11 de gener de 2015. Entre els aspectes destacats de l'espectacle hi ha l'escenografia visual, el so, la música per a tots els públics i l'equip artístic amb intèrprets com Xavi Duch, Elena Gadel, Marc Pociello i el mateix director de l'obra Àngel Llàcer.

El director musical, Manu Guix, ha destacat que "aquest és un musical molt fantàstic en el que el Petit Príncep viatja per molts planetes i parla de sentiments molt reials i molt profunds". La venda d'entrades ha començat aquest mateix divendres. El musical 'El Petit Príncep' serà dirigit per l'actor i director de teatre Àngel Llàcer, que comptarà amb la direcció musical del compositor i intèrpret català, Manu Guix, amb la producció de La Perla 29, amb l'escenografia de Tatiana Halbach i Jordi Queralt i amb les lletres musicals de Marc Artigau, autor d'obres com 'Ushuaia'.

L'actor que farà de petit príncep no se sabrà fins a la tardor

L'obra serà interpretada per actors com Xavi Duch, que representarà personatges com Benitós, l'Home de Negocis i el Geògraf; la cantant Elena Gadel, que interpretarà cançons com 'Rosa', i l'intèrpret Marc Pociello, que farà els personatges de Guineu i el Rei. A més, el mateix Àngel Llàcer serà el narrador de la història. El director de l'obra ha recordat que l'actor que interpretarà el paper del Petit Príncep es donarà a conèixer a la tardor.

L'escenografia combinarà decorats que aniran canviant segons les necessitats de cada escena, de manera que l'espectador podrà viatjar com el Petit Príncep, segons ha destacat Llàcer. D'altra banda, la música creada per Manu Guix, es basarà en un total de 15 cançons de diferents estils musicals, com la balada, el jazz i la música contemporània, amb un sistema de so que permetrà al públic reconèixer les imatges sonores de les que parla la narració. El director musical explica que "el públic sentirà la sensació de com s'aproxima l'avió per darrere de la sala, el sentirà volar al seu costat, li passarà per davant i tornarà un altre cop al darrere".

stats